NL |  FR |  EN
Pers |  Nieuwsbrief |  Campagne |  Bedankt |  Contact
 

Bessen & Frambozen 

RODE, WITTE EN BLAUWE BES,
BRAAM- EN KRUISBES, FRAMBOOS

Het uitzicht
Aantrekkelijk en glanzend. Dik vruchtvlees.

De smaak
Uitstekende smaak die in heel wat toepassingen gewaardeerd wordt: fruitsla, confituur, ijs- en yoghurtbereidingen, sappen, garnering...

De bewaring
Middellange bewaarbaarheid. Apart te presenteren zonder veelvuldige manipulatie. Vóór u ze uitstalt op een koele plaats (8 à 10 °C) zetten.

Belangrijkste variëteiten
Rode bes: Junifer, Jonkheer Van Tets, Rolan, Rotet, Rovada
Witte bes: Zitavia, Blanka
Framboos: Tulameen, Marwe, Glen Moy, Autumn Bliss
Braambes: Loch Ness