NL |  FR |  EN
Pers |  Nieuwsbrief |  Campagne |  Bedankt |  Contact
Error showing flash-object.

Rog met appel en cider 

Ingrediënten (voor 4 personen) :

  • 1.5l visbouillon
  • 600g rog
  • 450g appelen
  • 1el slaolie
  • 300 ml cider brut
  • Peper en zout
  • 50 ml magere room
  • 1 el gehakte kervel

Bereiding : Verwarm de visbouillon, kruid met peper en zout en pocheer de rog.
Schil de appelen, snijd in vieren en verwijder de klokhuizen. Snijd in fijne
reepjes. Doe de olie in een braadpan. Laat de appel goudbruin worden in de
warme olie. Giet er de cider over en laat 10 min pruttelen. Laat de vis
uitlekken en leg hem in een verwarmde serveerschaal.
Voeg de room bij het appelmengsel, versier met de kervel, nappeer de rog
met de saus en versier met de appel.
Geef er gekookte aardappelen bij.

SMAKELIJK !

Ongeveer 290 Kcal per persoon