NL |  FR |  EN
Pers |  Nieuwsbrief |  Campagne |  Bedankt |  Contact
Error showing flash-object.

Trendy 

Nog nooit was fruit zo ‘in’! Met back to basics als nieuwe trend, heeft dit natuurlijk lekkers een belangrijke rol in ons leven ingenomen. Geen enkele plek of reden te gek om jezelf en anderen te verwennen met deze gezonde snack. ‘s Morgens vroeg, voor een goede start, in de namiddag als tussendoortje en ’s avonds laat als lekkere snack!

Op trendy feestjes vind je geen nootjes meer maar fruitbrochetten, ijsblokjes met kersen, aardbeien, te gek om op te noemen! Fruit maakt je dus niet enkel mooi en slim maar ook hip!

Een natuurlijke vitaminekuur vind je elke dag op je bord of je eet het als tussendoortje of dessert. De ingrediënten uit de beste crèmes komen uit verschillende fruitsoorten. Waarom dan geen fruit eten? Een stralende en mooie huid begint dus van binnen uit!
Snoep gewoon een appel of peer als tussendoortje. Fast is out en healthy is in!


Trakteer jezelf op een trendy fruitlunch en chill out met onze appelthee.

Appelthee

Leg 3 appelschijfjes in je kop en giet er kokend water over.
Doe er een mespunt kaneel bij.
Laat 5 minuutjes trekken en haal de appelschijven eruit

Appel- en perenwrap

Het broodje of boterham maakt plaats voor een trendy wrap of een heerlijke traditionele pannenkoek. Een van deze twee kan je instrijken met Legumaise, een tapenade of een pesto. Als vulling kan je kiezen voor stukjes groente, reepjes gebakken kip, tonijn, fetakaas of blokjes gekookte ham.