NL |  FR |  EN
Pers |  Nieuwsbrief |  Campagne |  Bedankt |  Contact
Error showing flash-object.

Flensjes met aardbeien 

 4 personen
500 g verse aardbeien - 12 mini-flensjes - 1 eetlepel gekonfijte sinaasappelschilletjes - 2 dl slagroom - 1 pakje vanillesuiker - 1 eetlepel fijne suiker - boter - verse munt en bloemsuiker om af te werken. Pureer de helft van de aardbeien met de fijne suiker. Duw de puree door een fijne zeef.
Halveer de rest van de aardbeien. Klop de room stijf met de vanillesuiker. Voeg er 1 eetlepel aardbeiencoulis aan toe.

Warm de flensjes op in een pannetje met anti-aanbaklaag, in een likje boter. Leg er de sinaaschilletjes een halve minuut bij. Schep op elk flensje een flinke schep slagroom. Strooi er een paar sinaasappelschilletjes op. Beleg met aardbeien. Maak mooie torentjes. Bestuif ze met bloemsuiker en strooi er wat fijngeknipte verse munt op. Lepel de rest van de aardbeiencoulis rond de torentjes en serveer.